Купить застежки для бюстгальтера, нужные вам, всегда ли вы можете? Вы шьете бюстгальтера самостоятельно? Купить застежки для бюстгальтера для вас просто? Уверена, что сталкивались с проблемой по застежке на бюстгальтере. Я шью много бельевых изделий, таких как: корсет, бюстгальтер, корсаж, пояс для поддержки чулков (кстати, это вновь модный элемент женского белья). И очень часто сталкиваюсь с некоторыми проблемами.

бюсгальтерная группа

Какие могут возникать проблемы при пошиве этих изделий?

Проблемы конечно разные, основная — это подобрать по цвету все необходимые элементы для шитья.
С цветом декоративной резинки, к примеру, проще. Ставите бантик в цвет резинки, или лямки бюстгальтера в цвет резинки и проблема решена. Или полностью обрабатываете бюсгальтер косой бейкой.
А вот с застежкой сложнее.

Обработка резинкой или косой бейкой

 

Застежки для бюстгальтера – это яркий элемент.

И зачастую не подходит немного оттенок цвета, длина застежки, ширина застежки (количество рядов петель: в два ряда, в три ряда и т.д.). Купить застежки для бюстгальтера, необходимые вам, в нужный момент очень сложно.

купть застежки сложно

Если научиться самостоятельно делать застежки для бюстгальтера, то эта проблема исчезнет навсегда. Научиться не сложно. Необходимо иметь желание, терпение и пол часа времени. Работа кропотливая, но того стоит.

как сделать застежку

Желаете тратить время на поиски, где купить застежки для бюстгальтера, нужные вам?

Или научиться делать самим, сберегая время, нервы и деньги. Ведь купить упоковку крючков и петель, где минимум 20 пар, намного дешевле, чем готовая застежка. Особо искать не надо. В каждом специализированном магазине вы найдете на выбор еще и несколько цветов петель и крючков. А материал для изготовления застежки, уверена, найдется у вас под рукой бесплатно. Особенно, если будете использовать остатки от раскроя изделий.
Предлагаю вам получить бесплатно мастер-класс « ИЗГОТОВЛЕНИЕ ЗАСТЕЖКИ ДЛЯ БЮСТГАЛЬТЕРА САМОСТОЯТЕЛЬНО». Здесь вы ознакомитесь: http://blog.salon-olgae.com/sdelat-zstezhku-byustgaltera/

— как рассчитать лекало для любой застежки (на одну и несколько рядов петель и любой длины застежки)

— как правильно раскроить застежку

— какие материалы необходимо использовать

— как изготовить застежку (пошаговое выполнение)

Скачивайте и изучайте урок. Уверена, он поможет вам решить проблему в пошиве бюстгальтера. И вы избавитесь от бесполезной траты времени на вопрос: «Где купить застежку для бюстгальтера?»

Помотрите призентацию урока:Как с делать застежку для бюстгальтера самостоятельно

Скачайте мастер класс: Как сделать застежку для бюстгальтера

Задайте вопросы по теме:


0 комментариев

Добавить комментарий

Avatar placeholder

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

Mindig olyan melltartó-kapcsot kaphatunk, ami nekünk kell?

Magunk varrjuk a melltartónkat? A melltartó-kapocs vásárlás egy egyszerű dolog? Biztos vagyok benne, hogy volt már gondja a melltartó-kapoccsal! Én sokszor varrok fehérneműt, például fűzőt, melltartót, ruhaderékot, harisnyatartót (egyébként ez egy újra divatos eleme a női fehérneműnek), s igen gyakran szembesülök problémákkal.

бюсгальтерная группа

Milyen problémák merülhetnek fel, amikor ilyen fehérneműket varrunk?

Természetesen a legkülönfélébbek, de maga az alapprobléma a következő: a varráshoz szükséges valamennyi elem szín szerinti összeválogatása.

A díszítő gumi színével például kevesebb a gond. Készítünk egy masnit vagy pedig egy melltartópántot a gumi színéhez illő színben és a probléma megoldva. De azt is csinálhatjuk, hogy a melltartót teljes egészében ferde szegélyszalaggal varrjuk meg.

Обработка резинкой или косой бейкой

 

A kapoccsal viszont már nehezebb a helyzet.

A kapocs a melltartón – egy feltűnő elem.

Igen gyakran előfordul, hogy nem teljesen megfelelő számunkra a színárnyalat, a kapocs hossza, a kapocs szélessége (a hurok-sorok mennyisége: kettő sor, három sor stb.). Egy adott pillanatban hozzájutnunk a számunkra szükséges melltartó-kapocshoz, ez egy nagyon nem egyszerű dolog.

купть застежки сложно

Viszont, ha megtanuljuk, hogy mi magunk hogyan is készíthetünk melltartó-kapcsot, akkor ez a probléma örökre meg van oldva. Ennek elsajátítása egyszerű. Csupán akarnunk kell, plusz egy kis türelemre és fél órányi időre van szükségünk. Maga a munka aprólékos, de megéri.

как сделать застежку

Arra akarja pazarolni az idejét, hogy a megfelelő melltartó-kapcsot keresgélje?

Vagy inkább megtanulja, hogyan is készítsük el mi magunk, megtakarítva ezzel az időnket is és a pénzünket is. Hiszen a kész kapcsoknál sokkal olcsóbb egy csomagot vásárolnunk, ahol minimum 20 pár horog és hurok van. Ezt különösebben keresgélni sem kell. Minden szaküzletben több színből kedvünkre válogathatunk hurkot és horgot. A kapocs előállításához szükséges anyag mindenkinél kéznél van, ingyen. Különösen, ha egy kiszabott anyag maradékát fogjuk erre használni.

Felajánlom a „MELLTARTÓ-KAPOCS KÉSZÍTÉSE ÖNÁLLÓAN” című ingyenes mester-kurzusomat. Ennek tartalma a következő:

— hogyan határozzuk meg bármilyen kapocs sablonját (egy vagy kétsoros hurokkal és tetszőleges hosszúságú kapocs esetében)

— hogyan tudjuk helyesen kiszabni a kapcsot

— milyen anyagokat használjunk

— hogyan készítsük el magát a kapcsot (lépésenkénti útmutató)

Töltsük le és tanulmányozzuk ezt a kurzust. Úgy vélem, hogy ez segítséget nyújthat abban, hogy hogyan is varrjunk melltartót, illetve időt és pénzt spórolhatunk a megfelelő melltartó-kapocs keresése helyett.

 

Elérhetőségek:

e-mail: ivanovaolga1956@gmail.com

skype: ivanova.olga1

Рубрики:

0 комментариев

Добавить комментарий

Avatar placeholder

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.