Milyen háztartási varrógép alkalmas az otthoni varráshoz?

A legjobb háztartási varrógép egy egyszerű gép, ami világítással és villamos hajtással rendelkezik.

Az ilyen háztartási varrógépnek számos előnye van: könnyebb a használata, többféle anyagot lehet rajta varrni, az ára megfizethető, 5-22 az elvégezhető műveletek száma. Ez a maximális programszám, ami szükséges a munkához, de rendelkezhet mindössze három öltéssel is:

(A – egyenes öltés) (B- cikk-cakköltés) (C-közbeöltős cikk-cakk).

Бытовая швейная машина

Már 40éve varrok egyéni megrendelésre: fehérneműt, hétköznapi és alkalmi viseletet, esküvői ruhákat. Ezek a ruhaneműk mind egy egyszerű, „Singer’ háztartási varrógéppel készültek.

A kurzusomon együtt varrunk ilyen ruhaneműket, amelyet a „Három ruha, három nap alatt” kiadáshoz készítek.

Обучающий курс "Три обновки за три дня"

Bármilyen háztartási varrógép, ami a következő három öltést — egyenes öltés, cikk-cakköltés, C-közbeöltős cikk-cakk — tudja, lehetővé teszi, hogy saját kézzel varrjon gyönyörű ruhaneműket.

Три строчки: прямая, зигзаг, двойной зигзаг

Vásárláskor elengedhetetlen, hogy figyelmet fordítson a gyártás helyszínére: Kína vagy Vietnám. Koreait nem javaslok. Az ok, hogy majdnem minden alkatrész műanyagból van. Újabban Németország gyárt sok háztartási varrógépet. Megoldás lehet egy régi, 60-90 éves varrógép beszerzése is. Ezekben a gépekben minden alkatrész fémből készült és könnyű a javításuk.

Nekem van egy ’öreglányom’, aki 40 évvel idősebb, mint én.

бытовая швейная машина"моя старушка"

A mai napig nem cserélném le semmilyen másik gépre (ipari vagy számítógépes). Amikor elkezdtem varrni — ami 40 évvel ezelőtt volt-, még lábhajtású volt. Később kapott egy jó motort.

Bőr ruhákat, felső ruházatot és fűzőket varrok rajta.

Корсеты "Ретро", "Джинса с коре","Синий"

Az egyéni megrendelésre készített munkáim során nagy tapasztalatra tettem szert és megértettem, hogy a varrás minősége nem a drága, speciális gépek meglétén múlik. Például a tisztázó gép felgyorsítja a munkafolyamatot, de nem alkalmas minden anyag eldolgozására. Az olyan vékony anyagokon, mint a sifon, kapron, természetes selyem a tisztázó gép használata nem előnyös, és nem is mutatnak jól a varrások, amikor átlátszik az anyag. Ezeken inkább az eldolgozás régi módszereit érdemes alkalmazni. Ebből adódóan a minőség és a szélek eldolgozása az anyagtól függ, amellyel dolgozik, illetve az eldolgozás módszerétől.

Amint látja, ilyen komoly, szép és kifogástalan minőségű ruhaneműi lehetnek, amennyiben egy egyszerű háztartási géppel rendelkezik.

Minöség a varrás egyszüreségében

Elérhetőségek:
e-mail: ivanovaolga1956@gmail.com

skype: ivanova.olga1


0 комментариев

Добавить комментарий

Avatar placeholder

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.